Grup Hepsi Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.....

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Doktor Tomu kendi haline bırakın dedi (: :D

YazarMesaj
MeLisa*Bkc
Admin

Grup Hepsiden En Sevdiğin Üye : Eren
Lakap : Erenji..=)
Rap Puanı :
Doktor Tomu kendi haline bırakın dedi (: :D Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Doktor Tomu kendi haline bırakın dedi (: :D Right_bar_bleue

Doktor Tomu kendi haline bırakın dedi (: :D Empty
MesajKonu: Doktor Tomu kendi haline bırakın dedi (: :D   Doktor Tomu kendi haline bırakın dedi (: :D EmptyÇarş. Ağus. 27, 2008 9:20 pm

TOKIO HOTELLE PARISTE!

Bu yılın en iyi Alman rockçıları, Tokio Hotel, geçen 17 nisanda Pariste inanılmaz bir konser verdi ve orada uçtuk, hiçbir şey kaybetmeden, sahneye çıkmadan önce onlarla konuştuk. Yeni CDleri, İspanyol kızlar ve İspanya hakkında bizimle sohbet ettiler. Bunu kaçırmamalısın..

Topmusic: "Room 483" nedir ? (Zimmer 483ün çevrisi)
Tom: Böyle bir oda var, İspanya'da. Geçen yaz güzel bir tatil yapmak ve rahatlamak için iyi bir yer düşünmüştük, yüzme havuzu,denizi.. Ama öyle olmadı. O tek katlı evler pek hoş değillerdi, bir otel gibiydi, hep karanlık, pencereler kapalı.. Sanki sınırlı bir yerdeydik. Biz de 2. albümün ilk şarkısını yapmaya karar verdik. Oda numarası 483tü bu yüzden albüme "Zimmer 483" dedik.

Topmusic: Scream albümünde neler var ?
Georg: Schrei ve Zimmer 483 deki şarkıların çoğunun İngilizcesi yer alıyor. Açıklayamaycağımız sürprizler de var.

Topmusic: İspanyaya tatil ve tanıtım amaçlı gittiniz. Konser için ne zaman geleceksiniz?
Tom: Geçen sene Madrid'deydik. Tanıtıma gitmiştik, tekrar gitmek isteriz. Bir Show ve konser vermeyi planladık, ama hazırda henüz birşey yok. Biraz daha bekleeyceğiz, yakında İspanyaya gideriz.

Topmusic: İspanyol kızları seviyor musunuz ?
Georg ve Tom: Evet!
Tom: Madrid'deyken, yürümek için otelden çıktık, ve "birşeyler" gördük. Birbirimize "Hey, mücadele etmek zorundayız.. İspanya'da gerçekleşebilecek bir sürü şey var.
(yani kız var, şeyyy(!) varr)
[Gülerler]

Topmusic: Kız arkadaşınız var mı ?
Georg: Hayır .
Tom: Benimde yok , ama sadece dün akşamdan beri (güler)

Topmusic : Kim en çok flört ediyor ?
(Tom hemen elini kaldırır)
Tom : Ben !
(Çok alçak gönüllüsün Tom valla )
Georg : Biz öyle düşünmesine izin veriyoruz . (Doktor kendi haline bırakın dedi )
Tom : Her zaman böyle oluyor . Bill'le aramızda olduğunda bile . Bill hep ikinci seçenek . Ben grupta kızlar konusunda en şanslı olanım .

Topmusic : Bir kızda en çok neden hoşlanırsınız ?
Georg : Ben önce ... K.çına bakarım .
(O-ha oğlum Geo yavaş l.n Tom bile demiyor Doktor Tomu kendi haline bırakın dedi (: :D Shocked Doktor Tomu kendi haline bırakın dedi (: :D Shocked )
Tom : Oh ! Fazla yüzeyselsin (Diyene bakk )
. Benim için en önemli şey kızla konuşma başlatabilmektir .
Georg : Hadii ama .. En azından ben doğruyu söylüyorum .
Tom : Gerçekten ben büyük gözleri severim ..
(Anneeee saoll koca gözlerini bana verdiğin için )

Topmusic : Uyumak .. ve partilere gitmek . Tom ikizlerin arasında bir bağ olduğu doğru mu ?
Tom : Tabii ki . Bizim Bill'le aramızda bir bağ var ve o bağ çok özel ve güçlü . Değişik tarzlarda kıyafetler giymemize rağmen , çok benzer şekillerde konuşuruz , aynı şeyleri severiz ve en önemlisi tek kişiymişiz gibi düşünüp aynı kararları alırız . Sadece birbirimizin gözlerine bakarak ne diyeceğimizi ve ne düşündüğümüzü kestirebiliriz . Bu çok özel bir şey .

Topmusic : Ve son olarak .. Boş zamanlarınızda ne yaparsınız ?
Georg : Yeterince boş zamanımız yok bile , ama en azından tatile çıkıp rahatlayacak kadar vaktimiz var ama yine de öyle zamanlarda bile müzik yapmaya devam ediyoruz , İspanya'daki Oda 483'te yaptığımız gibi . Tabii en önemlisi uyumak , çok uyumak ve tabi bazen partilere de gidiyoruz .

Doktor Tomu kendi haline bırakın dedi (: :D
1 sayfadaki 1 sayfası