Grup Hepsi Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.....

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Bill:Sigarayı bırakmaya baslamadım...

YazarMesaj
MeLisa*Bkc
Admin

Grup Hepsiden En Sevdiğin Üye : Eren
Lakap : Erenji..=)
Rap Puanı :
Bill:Sigarayı bırakmaya baslamadım... Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Bill:Sigarayı bırakmaya baslamadım... Right_bar_bleue

Bill:Sigarayı bırakmaya baslamadım... Empty
MesajKonu: Bill:Sigarayı bırakmaya baslamadım...   Bill:Sigarayı bırakmaya baslamadım... EmptyÇarş. Ağus. 27, 2008 9:20 pm

Alıntdr (:

1.Tarzını nasıl tanımlarsın_??
Bill:biz bizim tarzım var diyemeyiz biz parçalardan yaparız gel zaman ballads rock vb gibilerden
Ve Tom mikrofonu alır ve söyler “aslında bekle … eğer bir sözcükle bizi tanımlamak isterlerse bu “güzel”,”evet,çok iyiyiz ve biz çok iyi bir stile sahibiz”.bunlar olmalı.

2.Fan sorusu: Bill ne zaman sigara içmeyi bırakacaksın?
Bill: Buna henüz başlamadım. Henüz değil… [bi gün başla yahu ]

3.Fan sorusu : [Bill’e veya tüm gruba]Bütün fanlarınızın 15 yaşında olmadığını 30-40 yaşında da fanlarınız olduğunu biliyor musunuz?
Bill: “Evet bunu biliyoruz ve bazen yaşlı bayanlar bana benimle evlenmek istediğini söylüyor. ‘’ ve Tom ekliyor. ‘’ Ama iyi görünüyorlarsa…Sorun yok. [ sana iyi görünsün yeter zaten ] ve Georg ekliyor ‘’ Tecrübe ve yaş birleşince her şey çok güzel oluyor.

4.Bazı fanların aynı sizin gibi giyindiğini görünce korkuyor musunuz _?
Tom :Hayır,onları seviyoruz ve bizim gibi giyinen insanlar özellikle konserde iyi görünüyor. “Bill ve ben konser sırasında bizim gibi giyinen insanları görünce seviniyoruz.Bunu seviyoruz.” [çakmasını gören ve sevinen ilk insanlar tarihe geçicem ]

5.O zaman bir soruda İspanya hakkında ne düşünüyorsunuz,sevdiniz mi?
Bill: Bizce harika çünkü her zaman böyle bir havası varmış ve evet bende güneşi severim.[ burdada güneş var ama gelen yok ] Tom ve ben bu gün biraz Barcelona’ da dolaştık ve çok güzel bir şehir.

6.videoda linkindeki soru : Bir fan sorusu sahip olduğunuz şöhreti sizi değiştirdi mi?
Bill: HAYIR. Siz bizim çevremize sorarsınız bizim aynı olduğumuzu söylerler.Ve eğer değişirsek arkadaşlarımız ve ailemiz bunu bize söyler.

Bill:Sigarayı bırakmaya baslamadım...
1 sayfadaki 1 sayfası